Изберете страница

MarkeThinX CONF 

В търсене на “X” фактора за успешно и устойчиво развитие на бизнесa.

 

Знаеш ли и можеш ли ясно да дефинираш с какво твоят бизнес се отличава и кои са предимствата му пред конкуренцията?

 

 

ИДЕНТИЧНОСТ НА БРАНДА

 

Много бизнес собственици пропускат и пренебрегват важността на бранда и идентичността на марката за успеха на един бизнес. Това е цялостното му въздействие върху неговите клиенти, както и посланието, което им предаваме. Това е първата стъпка към разпознаването и откриването на “X” фактора в бизнеса.

 

 

БЪДИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН В БИЗНЕСА

 

След това си задай въпроса с какво се отличават продуктите и услугите, които предлагаш и защо потребителите трябва да изберат теб?

Може да си мислиш, че нямаш много предимства, но ако се замислиш по-дълбоко, е вероятно да откриеш, че просто не си ги дефинирал ясно досега. Ще се изненадате колко много предимства може да има един продукт или услуга стига те да бъдат разпознати и ясно дефинирани. Създаване на забележителни продукти, които правилните хора търсят – толкова е просто.

Създай страхотен продукт, услуга или компания, които говорят за себе си и които създават стойност, точните хора ще се появят.

 

 

ПОСЛАНИЕ

 

Не на последно място, е начинът, по който комуникираш и предаваш посланието и предимствата на бизнеса си към правилната аудитория.

Тук е важно всеки бизнес да анализира и разпознае кои са най-подходящите канали и платформи, чрез които да позиционира и рекламира бизнеса си. За целта, постави се на на мястото на хората, до които искаш да достигнеш. Анализирай и разбери какво ще ги ангажира, какво ще ги накара да поискат повече информация, и ще ги доведе до крайната цел, която сме си поставили.

Тук е важно да определиш цялостната маркетинг цел, стратегия и да изградиш профилите на твоя Buyer Persona.

 

THINK X ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

 

Отговорите на тези и още много въпроси в търсенe на X” фактора за успешно и устойчиво развитие на бизнесa ще откриеш и в провокативното „Think X Предизвикателство“ на MarkeThinX CONF 2019, първата по рода си Маркетинг Конференция с фокус върху Дигитализация, Иновации и Предприемачество в България.

Провокитвната дискусия ще събере на едно място 6 водещи експерти от различни индустрии и водещи международни компании в търсене на Х Фактора на успешните бизнеси през 2020 като всеки един от тях ще представи през своя поглед и професионален опит, коя е “X” съставката, която прави един бизнес уникален и различен.

А ти ще бъдеш ли на MarkeThinX?

Дай на бизнеса си да диша!
ОXYGEN FOR YOUR BUSINESS

ОЧАКВАМЕ ТЕ!

 

 

LAST SEATS