Изберете страница

MarkeThinX CONF

Полина Терзийскa | Адвокат и Предприемач | Управляващ Партньор в Prosperamo Business Consulting | Управляващ Партньор в Адвокатско Дружество “Терзийска и Парньори”.

Адв. Полина Терзийска ще е лектор на MarkeThinX CONF 2019, където ще изнесе изключително интересна и полезна за бизнеса в дигитална среда и за дигиталната икономика, презентация относно Интернет Правото. Теми които касаят всеки един бизнес онлайн присъствие.

Адвокат Полина Терзийска разполага със солиден и тясно профилиран бизнес опит в областта на интернет правото, корпоративното право, включително правния due diligence на търговски дружества и пълния спектър от процедури във връзка с прехвърлянето на дялове и акции и преобразуването на дружества, работа с електронна търговия, онлайн магазини и търговски дружества със засилено дигитално присъствие.

Също така ръководи и инвестиционни проекти в Prosperamo Business Consulting. Заедно с екипа си, работи в областта на търговското и договорното право, предоставяйки ефективни, работещи решения и пълна правна подкрепа за постигане на регулаторно съответствие на местния и международния бизнес. Адв. Терзийска и екипът й консултират клиенти по правни и бизнес въпроси в областта на интернет правото, защитата на конкуренцията, защитата на данните, обществените поръчки и данъчното облагане.

Адв. Полина Терзийска завършва с отличие „Право” в Софийския университет, „Св. Климент Охридски“ /топ 10 на випуска/. Има специализации в университети в Англия и Холандия.

 

 

Промоционални Билети са вече в продажба, а интересът от страна на аудиторията е много голям. До момента лектори на предходни конференции инициирани от организаторите са били специалисти от: Google, Thomson Reuters, World Economic Forum, World Business Dialogue, Fortune 500 компании, University of Oxford и много други.

Местата са почти изчерпани, поради което организаторите са пуснали и допълнителни билети. Интересът от страна на аудиторията е много голям. До момента лектори на предходни конференции инициирани от организаторите са били специалисти от: Google, Thomson Reuters, World Economic Forum, World Business Dialogue, Fortune 500 компании, University of Oxford и много други.

MarkeThinX CONF 2019 ще ти даде практическите знания и сплотена среда, от която имаш нужда. Възползвай се от специалните ЦЕНИ ⚠ Или вземи КОМБО Билет за Двама 🍻Не чакай последният момент!

🔥 30+ Лектори
🔥 20+ Практически Сесии / Уъркшопи / KeyNotes
🔥 1 THINK X Предизвикателство
🔥 5 Тематични Панела
🔥 30+ Държави
🔥 50+ Партньора
🔥 1 Нетуъркинг X

 

Дай на бизнеса си да диша!
ОXYGEN FOR YOUR BUSINESS

ОЧАКВАМЕ ТЕ!

 

 

LAST SEATS