Изберете страница

MarkeThinX CONF 

 

4 Стъпки, с Които ще Изкачиш Бизнеса си до Следващото Ниво.

 

При стартиране на бизнес, всеки предприемач би трябвало да има ясна визия за целите, които си поставя и стратегия, с които да ги постигне. Без визия и мисия бизнесът може да донесе резултати, но само краткотрайни

Точно затова добрите предприемачи си поставят дългосрочни цели и прилагат тези 4 стъпки, за постигането им:

 

Гледай конкуренцията

 

Виж къде бъркат твоите конкуренти, къде са слабите им точки и страни ? Това, може лесно да разбереш ако се вслушаш къде са болките на техните клиенти. Ако предоставиш по-добро решение на проблема на потенциалния си клиент, то той почти винаги ще избере теб.

 

Бъди различен

 

С какво си различен от твоите конкуренти? Има ли нещо, което прави бизнеса ти уникален? Ако няма такова нещо трябва да го намериш , а ако имаш такова предимство, но не наблягаш на него, по-добре отговори на въпроса как да го представя, че то да е ясно и добре дефинирано за потенциалните клиенти . Само така ще се откроиш от мнозинството и ще си различен .

 

Промени маркетинг стратегията си

 

Много малки, а и големи бизнеси все още не разбират и не се възползват от възможността на дигиталният маркетинг и разчитат предимно на традиционния. Само че, в днешни дни с бързо променящите се технологии всеки един бизнес трябва задължително да поддържа дигитално присъствие. Причината за това е, че докато ти не се възпозлваш от силата на дигитализацията, твоите конкуренти най-вероятно вече са започнали да го правят и се адаптират.

 

Посещавай бизнес конференции и събития.

 

Да, това е много ключово както за теб като личност така и за твоя бизнес . На тези събития има голям шанс да се запознаеш с много хора и да завържеш ценни контакти, които да са ти полезни в бизнеса ако ги използваш правилно. Също така, на събития като тези, може да се научи много от хора, които имат опит и контакти в различни професионални сфери, и който с радост биха споделили с теб.

 

Ето и една идея за събитие от нас 🙂

Ако си любител на дигиталният маркетинг, технологиите, иновациите и предприемачеството, то  MarkeThinX е подходящото място за теб.

Над 30 лектори със солиден бизнес опит ще говорят по темите, които те вълнуват.

А ти ще бъдеш ли на MarkeThinX?

Дай на бизнеса си да диша!
ОXYGEN FOR YOUR BUSINESS

ОЧАКВАМЕ ТЕ!

 

 

 

 

 

 

LAST SEATS