Изберете страница

ExpandX Marketing

 

4 Причини Защо Трябва да Посещаваш Конференции и Семинари

 

Чудиш се защо мениджърът ти постоянно отсъства от работа? Ходи по разни семинари и конференции, а ти си стоиш в офиса и работиш по цял ден? Тук ще откриеш отговорите, които се крият зад тези въпроси.

Ако ти е омръзнало да стоиш с часове зад компютъра взирайки се в задачите, с които трябва да приключиш до края на деня или искаш да разнообразиш, то посещението на конференции е може би правилното място за теб.

Ето защо:

 

Нетуъркинг

 

На подобни събития, нетуъркингът е едно от основните занимания на участниците. Запознанството с нови хора ти отваря нови хоризонти. Основната цел на нетуъркинга е обмяната на идеи с хора, споделящи сходни интереси, професии и/или цели.

Разбира се, разширяването на кръга от познати е винаги добре дошло. Би могъл да откриеш нови възможности за развитие или да научиш неща за индустрията ти, които не си и подозирал до сега. Най-хубавото от това е, че се случва по приятен социален начин на общуване, а не на официален „бизнес език“.  И един съвет от нас: Винаги носи визитки!

 

Изграждаш бизнес отношения

 

Доста често посетителите на конференции посещават подобни събития, за да се запознаят и евентуално изградят бизнес взаимоотношения с други компании (B2B). Шансът да срещнеш подходящия партньор за бизнес е наистина висок. Никога не знаеш кого би срещнал на подобно събитие и с какво той би ти помогнал в развитието на твоята компания. И тук размяната на контакти е от значение, така че не си забравяй визитника.

 

Трупаш знания

 

Може би една от най-важните причини е трупането на знания. Обикновено на подобни събития присъстват лектори с богат опит зад гърба си. От теб се изисква единствено да попиваш информацията, която те ти предоставят. Тъй като обменът на информация, който те доставят е доста голям, те съветваме да си носиш тефтер, в който да си водиш записки.

Черпиш мотивация

 

Имаш страхотна идея за бизнес, но продължаваш да работиш за шефа си, тъй като нямаш мотивация?

Конференциите са напълно подходящо място, където можеш да черпиш мотивация от собственици на различни бизнеси. Слушайки техните истории, това ще те мотивира и накара да излезеш от сивото ежедневие. Може би от това си имал нужда, за да реализираш своите идеи?

Разбира се, има и много други причини, поради които е желателно да се посещават конференции и семинари, а това са само малка част от тях.

Ако се разровиш в интернет, ще намериш информация за редица конференции и нетъукинг събития, които със сигурност биха запалили твоя интерес.

Ако си любител на дигиталният маркетинг, технологиите, иновациите и предприемачеството, то  MarkeThinX е подходящото място за теб.

Над 30 лектори със солиден бизнес опит ще говорят по темите, които те вълнуват.

А ти ще бъдеш ли на MarkeThinX?

 

Дай на бизнеса си да диша!
ОXYGEN FOR YOUR BUSINESS

 

ОЧАКВАМЕ ТЕ!

 

 

 

 

 

 

 

 

LAST SEATS